Aleksandra Mladenović upoznala RODITELJE Isaka Šabanovića: Pevačica spakovala kofere i zapucala za Bijelo Polje, evo kako je prošao PRVI SUSRET sa svekrvom!

Autor:

Zabava

09.06.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović upoznala je roditelje novog dečka Isaka Šabanovića.

Aleksandra Mladenović upoznala RODITELJE Isaka Šabanovića: Pevačica spakovala kofere i zapucala za Bijelo Polje, evo kako je prošao PRVI SUSRET sa svekrvom!

Foto: Instagram.com

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović pre dva dana otputovala je u Bijelo Polje kod roditelja svog dečka i pevača Isaka Šabanovica, a tamo je dočekala i premijeru nove pesme “Sećanje” koja je danas ugledala svetlost dana. Naime, Aleksandra i Isak su iz Beograda zajedno otišli u Bijelo Polje, u njegovu porodičnu kuću, u kojoj se Mladenovićeva prvi put sada nalazi. 

 

 

- Poslednjih nedelja Aleksandra i Isak se stalno dogovaraju da idu u Bijelo Polje, ali nikako nisu mogli zbog brojnih nastupa da se usklade, pa su tek sada našli vremena da odu. Aleksandra je sada, prvi put upoznala i njegove roditelje koji su odusevljeni snajom - rekao je nas sagovornik. 

Pored toga što im se Aleksandra kao snaja veoma dopada, kako saznajemo, Isakovoj majci se posebno svidela nova pesma “Sećanje”, jer je pravi narodnjak.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Mladenović

 

Inače, spot za pesmu koji je sniman u Požarevcu, a koji je radio Dejan Milicević, Aleksandri će, pored dobre zabave, ostati upamćen i po tome što se veoma razbolela nakon tog snimanja, pa narednih pet dana nije mogla da ustane iz kreveta od temperature. Svakako, veoma je zadovoljna kako je sve ispalo.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović Amig show

 

- Pesma je veoma kvalitetna, Deki je svoj deo posla odradio takođe perfektno i sigurna sam da će se velikom delu moje publike dopasti ova numera - rekla nam je jedna od najpopularnijih pevacica mladje generacije. 

 

 

BONUS VIDEO:

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Inna

09.06.2022 18:24

Ogavni su kao par.Pre je bila Tanja Savic br 1 za promasaj izbora partnera a sada je ova pa 100 mesta prazno pa onda niko pa opet ona