ČIM JE PREUZEO PARTIZAN: Stolica sipa "so na ranu" Delijama!

Autor:

Sport

09.06.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crno-belih se prisetio 2017. godine i velikog slavlja.

ČIM JE PREUZEO PARTIZAN: Stolica sipa "so na ranu" Delijama!

Foto: Youtube, Wikipedia

Stolica, uz ilustraciju grba Crvene zvezde

Novi trener Partizana Ilija Stolica prisetio se 2017. godine i poraza Crvene zvezde od Voždovca na "krovu". On je tada sa klupe predvodio Zmajeve do trijumfa (3:2) koji je omogućio crno-belima osvajanje šampionske titule, poslednje u klupskoj istoriji.

- Često se to potencira. Ja sam samo bio jedan profesionalac koji je radio svoj posao u kolonostima kakvim jesu. Uvek ću biti takav i to je deo mojih trenerskih obaveza. Naravno da se to poklopilo sa Partizanovim osvajanjem titule, lepe uspomene. Iako je to davna prošlost, može da posluži kao oslonac, mada je danas 2022. godine i voleo bih da razgovaramo o budućnosti - prisetio se Stolica meča koji Delije još uvek dobro pamte.

Podsetimo, crno-beli su tri vezane sezone bez trofeja, pa će prvi zadatak novog kormilara biti osvajanje Superlige Srbije, plasman u grupnu fazu Lige Evrope ili Lige konferencija.

Kompletnu promociju Ilije Stolice možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading