VETAR U LEĐA GURA VEČITE: Stolica žestoko KRITIKOVAO Zvezdu i Partizan dok je bio trener Voždovca!

Autor:

Sport

08.06.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je govorio Ilija Stolica.

VETAR U LEĐA GURA VEČITE: Stolica žestoko KRITIKOVAO Zvezdu i Partizan dok je bio trener Voždovca!

Foto: Starsport

Novi trener Partizana Ilija Stolica

Posle dvonedeljne potrage, Partizan je pronašao naslednika Aleksandru Stanojeviću. Na užarenu klupu crno-belih sešće Ilija Stolica, a u Humskoj ga čeka ugovor na dve godine.

Stolica je tokom trenerske karijere već vodio Superligaše, reč je o Voždovcu i Vojvodini, a ljubitelji fudbala u Srbiji još uvek pamte njegovu izjavu o Večitim, dok je trenirao "Zmajeve".

Njihovo ponašanje je za svaku kritiku. Nisu dostojni da im se posvećuje tolika pažnja, a s druge strane, organizovanim klubovima poput Čukaričkog, Napretka, Voždovca ne daje se pravi tretman. Kada bi neko od navedenih imao vetar u leđa, makar polovične snage onog koji duva Partizanu ili Zvezdi, ubeđen sam da bismo u iduće dve, tri godine imali drugog prvaka države - naveo je tada Stolica za "Blic".

Republika

Foto: Starsport

Stolica zamenio STanojevića u Humskoj

Glavni zadatak novog trenera Partizana biće povratak trofeja na "JNA, uz plasman u grupnu fazu Lige Evrope ili Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading