Udata za sina SOFIJE LOREN, američka glumica našeg porekla PROGOVORILA o SRBIMA: Saša Aleksander OPSOVALA nasred emisije, voditelj ostao zatečen ZNAČENJEM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Aleksander progovorila u američkoj emisiji o srpskom poreklu!

Udata za sina SOFIJE LOREN, američka glumica našeg porekla PROGOVORILA o SRBIMA: Saša Aleksander OPSOVALA nasred emisije, voditelj ostao zatečen ZNAČENJEM! (VIDEO)

Foto: tik tok printscreen

Saša Aleksander, američka glumica srpskog porekla otkrila je u emisiji kod  čuvenog Konana O’Brajena, progovorila je o svom srpskom poreklu, te da deci peva pesme na srpskom, a ona je pokušala da objasi srpske psovke što joj nje baš poošlo za rukom.

Glumica Saša Aleksander je najpre objasnila da je njena majka poreklom iz Srbije i da ona svojoj deci u kući peva pesme na našem jeziku. Dotakla se i svog detinjstva pa je napomenula kako je odrasla uz našu muziku.

Takođe je rekla da je srpski jezik jedan od težih, ali da ima dubinu i emociju u sebi. I dok se očekivalo da će možda nešto i otpevati na srpskom, ipak je priča krenula u drugom pravcu pa su je tako pitali kako zvuče naše psovke.

Istini za volju, teško je na stranom jezik dočarati te reči, ali se glumica odlično snašla, piše Blic

 

 

Onda su je pitali kako bi zvučala neka psovka, a Saša je našla načina da objasni ali i zasmeje sve u studiju. Jedno od najpoznatijih srpskih psovki "Idi u pm" prevela je rečima "Go back in your Mamas" što je začudilo voditelja koji nije najbolje razumeo o čemu se radi.

Podsetimo, Saša Aleksander je rođena kao Suzana Drobnjaković, i ima impresivnu holivudsku karijeru. Rođena je u Los Anđelesu, a majka i otac su joj Srbi. Od 2007. godine udata je za reditelja Eduarda Pontija, sina slavne Sofije Loren. Sa njim ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading