Samo tri meseca nakon RAZVODA od Svetozara Cvetkovića IZNENADILA: Jelena Đokić objavila sliku TRUDNIČKOG STOMAKA, glumica SIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đokić raznežila sve slikom dok je bila trudna.

Samo tri meseca nakon RAZVODA od Svetozara Cvetkovića IZNENADILA: Jelena Đokić objavila sliku TRUDNIČKOG STOMAKA, glumica SIJA! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Jelena Đokić je sve raznežila dirljivom slikom svog trudničkog stomaka, danas je za Svetozara Cvetkovića i nju poseba dan jer se 01. juna rodila njihova mezimica, a danas joj proslavljaju rođendan.

Ovom prilikom je Jelena Đokić pokazala trudnički stomak i u dirljivom videu opisala kako je to izgledala priča o Klarinom rođenju, rekavši da se tada u njen život uselilo Sunce.

- Tog 1. juna mesec je bio najveći i najlepši, a rodilo se moje Sunce - napisala je glumica uz niz emotivnih uspomena sa ćerkom Klarom, koja je danas već odrasla devojka i koja neverovatno liči na svoga oca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading