Plaćanje goriva, robe i usluga od sada i na odloženo uz Post Card DinaCard karticu!

Autor:

Vesti

01.06.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS novom uslugom olakšala plaćanje svojim korisnicima

Plaćanje goriva, robe i usluga od sada i na odloženo uz Post Card DinaCard karticu!

Foto: Promo foto

Kompanija NIS uvela je dodatnu pogodnost za potrošače koja umnogome olakšava plaćanje goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. U saradnji sa Bankom Poštanska štedionica, NIS je omogućio na benzinskim stanicama kompanije da potrošači uz Post Card DinaCard karticu odlože plaćanje do 30 dana, ili plate u dve rate posle 30 i 60 dana od datuma kupovine.

Ova usluga dostupna je  uz minimalan iznos računa od 5.000 dinara, a moguće je platiti gorivo, kao i sve ostale robe i usluge koje su deo bogatog NIS-ovog asortimana.

Ukoliko se odlučite za opciju plaćanja na dve jednake rate Post Card DinaCard platnim karticama, prva se odlaže na 30 dana, a druga na 60 dana od trenutka kupovine. U oba slučaja, potrebno je izjasniti se o izboru prilikom kupovine, a kamata na plaćanje se ne obračunava bez obzira koju opciju potrošač odabere.

Iskoristite nove mogućnosti kompanije NIS i plaćanje učinite mnogo lakšim!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading