UŽASAN UDARAC za poznatu glumicu: Supruga Anje Alač optužili za UZNEMIRAVANJE studentkinja na fakultetu, ŠOK PREPISKA ODJEKNULA?! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Alač doživela neprijatno iznenađenje zbog supruga!

UŽASAN UDARAC za poznatu glumicu: Supruga Anje Alač optužili za UZNEMIRAVANJE studentkinja na fakultetu, ŠOK PREPISKA ODJEKNULA?! (FOTO)

Foto: ST/V.LUKIĆ

Andrej Josifovski, Anja Alač

Glumica Anja Alač nedavno se ostvarila kao u majka u zajednici sa docentom Arhitektonskog fakulteta Andrejom Josifovski, te je nakon ovh lepih vesti, došlo neprijatno iznenađenje kad su ga pojedine studentkinje optužile za se*sualno uznemiravanje devojaka, a o čemu se ovih dana masovno pisalo po društvenim mrežama.

Republika

Foto: Twitter printscreen

Prepiska i optužbe na račun Andreja Josifovskog

 

 

 

Suprug Anje Alač tako se našao na listi onih koji se nedolično ponašaju, kako se izrazila jedna od studentkinja, i nakon što se o njegovom neprikladnom ponašanju izjasnila jedna ubrzo su stigle potvrde još njih nekoliko.

- Treba spomenuti odvratno, neprimereno i veoma nekulturno ponašanje Andreja Josifovskog koji se godinama iživljava nad studentima - stoji u jednom komentaru, dok je druga studentkinja bila i mnogo oštrija, piše Story.

 

 

- Znam toliko primera gde je muvao devojke sa faksa, to se jednostavno pročuje, a među njima je i moja drugarica. Na skoro svim vežbama je dobacivao, nekada i na se*sualnoj osnovi, smeškao se, nekad priđe pa je zagrli ali sve to okrene na šalu, da neko ne bi skontao njegovu nameru. Iako je oprezniji od drugih pa uvek vodi računa da ne pređe granicu dodirivanja, u dobacivanju za njega granica nema - stoji u ispovesti studentkinje fakulteta na kojem je suprug Anje Alač zaposlen.

Andrej Josifovski još uvek nije reagovao na ove navode, ali višestruka svedočenja o njegovom nedoličnom ponašanju na javnom mestu bude veliku brigu ne samo među studentima i kolegama, već i u čitavoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading