SLIKA TANJE BOŠKOVIĆ ODJEKNULA U JAVNOSTI: Poznatu glumicu u OVAKVOM IZDANJU nikada niste videli, OVO je njeno pravo lice! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika Tanje Bošković iz mladosti odjeknula u javnosti!

SLIKA TANJE BOŠKOVIĆ ODJEKNULA U JAVNOSTI: Poznatu glumicu u OVAKVOM IZDANJU nikada niste videli, OVO je njeno pravo lice! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Bošković

Tanja Bošković, poznata i čuvena glumica koja se u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri istakla na više načina što vanserijskim talentom, što vanvremenskom lepotom i gracioznošću. 

Da je njena lepota neprolazna svedoči i jedna od fotografija Tanje Bošković iz mladosti, stara oko četiri decenije, koja je ispilivala na društvenim mrežama.

Lepota, držanje, stav, sve što je krasilo mladu Tanju, starija još uvek nosi sa osmehom. Ono što su obožavaoci Tanje Bošković sa oduševljenjem primetili je da Tanja tako lepo i prirodno stari, da se gotovo ništa nije promenila, a da su bore njenom licu dale samo određenu ozbiljnost.

Mnogi su prokomentarisali da su godine za nju samo broj, i da bi Tanja danas trebalo da bude primer mnogim mladim devojkama.

Svojevremeno, glumica je za medije otkrila tajnu svoje lepote i mladim ženama poslala je snažnu poruku:

Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote.

I danas ova neverovatna dama šeta svoj osmeh beogradskim ulicama, spremna da zakorači u sedamdesete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading