KONAČNO OTKRIVENO! Nikola Rokvić priznao kada su on i Bojana hteli da se RAZVEDU: Svi detalji koji su se SKRIVALI od javnosti obelodanjeni, MUČILI SMO SE MNOGO! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić progovorio o veri, a onda se dotakao da je u jednom momentu želeo da se raziđe da suprugom!

KONAČNO OTKRIVENO! Nikola Rokvić priznao kada su on i Bojana hteli da se RAZVEDU: Svi detalji koji su se SKRIVALI od javnosti obelodanjeni, MUČILI SMO SE MNOGO! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić gostovao je u jednoj emisiji te je iskreno progovorio o veri, te koliko mu je važna i koliko joj je posvećen, a i momentima kad su njegova supruga Bojana i on planirali da se raziđu jer su se zbog relacije Srbija- Amerika mnogo mučili.

 

 

- Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam "Novi zavet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu - iskreno je rekao Nikola i otkrio do sada nepoznate detalje.

 

 

- Ne znam zašto sam tada rekao: "Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske - ispričao je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading