Uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva! Izbo mladića u stanu u Cvijićevoj ulici!

Autor:

Hronika

06.06.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je V. D. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva! Izbo mladića u stanu u Cvijićevoj ulici!

Foto: Shutterstock

Кako se sumnja, V. D. je u stanu u Cvijićevoj ulici oštrim predmetom naneo ubodne rane u predelu pazuha dvadesetosmogodišnjem muškarcu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Telegraf.rs.

Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica su sedeli u jednom stanu u Cvijićevoj ulici, a onda je V.D. napao momka.

- U nekom trenutku su se posvađali i V.D. je izvadio nož i napao mladića. Zadao mu je ubodne rane u predelu pazuha. Povređeni B.K. je istrčao na ulicu i od građana tražio pomoć - objasnio je izvor upoznat sa slučajem za Informer.

Podsetimo, mladić je sa posekotinama iz kojih je liptala krv juče tumarao ulicom Ljube Didića u blizini Osnovne škole "Oslobodioci Beograda".

Molio je za pomoć prolaznike, vikao da je izboden nožem i da umire.

Jedna devojka mu je pritekla u pomoć.

- Znamo samo da je ranjen. Brzo je prevezen u Urgentni centar, gde će mu biti ukazana dalja pomoć- rekli su nakon toga u Hitnoj pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading