TUGA DO NEBA! Poznata glumica PREMINULA od RAKA: Poslednja OBJAVA pred SMRT DOTUKLA JE MNOGE, porodica u SUZAMA potvrdila tužne vesti! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marni Šulenberg preminula od raka dojke.

TUGA DO NEBA! Poznata glumica PREMINULA od RAKA: Poslednja OBJAVA pred SMRT DOTUKLA JE MNOGE, porodica u SUZAMA potvrdila tužne vesti! (FOTO)

Foto: instagram printscreen

Marni Šulenberg

Američka lumica Marni Šulenburg preminula je od raka dojke, do poslednjeg momenta je mislila da će se izlečiti, a njena poslednja objava par dana pred smrt potresla je sve.

Njen suprug, Zek Robidas potvrdio je tužne vesti. Marni je preminula u utorak u Blumfildu u Nju Džersiju.

Često je sa svojim pratiocima delila tok bolesti, one dobre, ali i loše. Na Dan majki joj je bilo dozvoljeno da dan provede sa svojom ćerkom.

Iako se nije osećala najbolje, trudila se da bude jaka i pozitivna u prisustvu svoje ćerke. Najteže joj je bilo da je ćerka gleda sa aparatom za kiseonik, slabu i neraspoloženu, piše Najžena.

 

- Nije moj ideal da budem majka kojoj je sada potreban rezervoar kiseonika da bi preživela. Želim da budem jaka i lepa za nju. Želim da joj pokažem kako da se kreće kroz ovaj svet sa saosećanjem, snagom, vitalnošću, humorom i radošću, baš kao što je meni pokazala moja majka - napisala je Marni samo nekoliko dana pre smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading