NEOČEKIVANO: Ilija Stolica novi trener Partizana!

Autor:

Sport

08.06.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik Aleksandra Stanojevića potpisaće ugovor na dve godine!

NEOČEKIVANO: Ilija Stolica novi trener Partizana!

Foto: Starsport

Naslednik Aleksandra Stanojevića posle 13 dana je poznat! Novi trener fudbalera Partizana biće Ilija Stolica (43)!

Dogovor nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije Srbije i crno-belih postignut je danas, a ugovor će biti potpisan na dve godine, dok će promocija biti u četvrtak ili u petak, saznaje Telegraf.rs.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Bivši strateg Voždovca, Vojvodine i ljubljanske Olimpije imao je višesatni jučerašnji sastanak sa Ivicom Ilievim, sportskim direktorom crno-belih gde se došlo do jednog dela sporazuma, a drugi i konačan usledio je danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Kizo

08.06.2022 15:06

Opet urusavaju ugled Partizana nesposobna uprava i podmetanja od strane pojedinih ljudi iz vlasti. Sramota dok ovi nesposobnjakovici vode klub naravno da niko ozbiljan neće da prihvati da radi samo početnici i anonimus. Pa posle nam kriv đavo znaci izgubljena još jedna godina. Ne treba više čekati ove samo treba najuriti i oformiti novu upravu i krenuti iz početka. Ajmo sviiiiiiiiiiii..........

Pop

08.06.2022 16:11

@Kizo - Uvek neki cirkus sa vama!

VALJAK

08.06.2022 21:46

STOLICA je dobar ,bojim se uprave ! Oni rade KONTRA PARTIZANA. PO DIREKTIVI ! NEMA POJACANJA NEMA USPEHA. ZATO I DOVODE ANONIMUSE DA BI CUTALI DA NE TRAZE POJACANJA. BAGRA PRODANA ! PETOKOLONASKA !

VALJAK I NAVIJACI

08.06.2022 21:50

ILIJA JE DOBAR KILAVA UPRAVA JE ZLO KLUBA KOCNICARI KOJI RADE PO NALOGU ! SAVO AJDE DA NAJURIMO ILIEVA TI BUDI SPORTSKI DIREKTOR. OVI SU POKAZALI STA I KOLIKO ZNAJU ,! LOPUZE ,KRPELJI.