Sofija Šašić bacila oko na MUŽA voditeljke Pinka: Željkova ćerka nije mogla da mu odoli, kad ga je videla nagog odmah prešla u akciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Šašić nije odolela mužu voditeljke sa Pink televiije!

Sofija Šašić bacila oko na MUŽA voditeljke Pinka: Željkova ćerka nije mogla da mu odoli, kad ga je videla nagog odmah prešla u akciju! (FOTO)

Foto: instagram.com

Voditeljka ,,Pink" televizije Tijana Stoisavljević, koju svakog utorka gledate u emisiji ,,Amidži šou" već deset godine je u idealnom braku sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem, a nedavno su proslavili jednu deceniju ljubavi. 

 

 

Kako bi se Mihailu zahvalila za godine i godine sreće i ljubavi, Tijana je na svoj Instagram stori postavila njihovu fotografiju od pre desetak godina pa je napisala:

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović Instagram

 

- Ovaj par danas slavi svoju jubilarnu desetu godišnjicu! 10 godina ljubavi, smeha, suza, uspona i padova. Izugurali smo vojnički. Idemo dalje, sve do medalje.

 

 

Međutim, koliko je Mihailo poželjan, govori činjenica da je na Tijaninog supruga bacila oko i Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića. Poznato je da je Sofija i ranije dovođenja u priče sa fudbalerima, poput Duška Tošića, ali i mnogih drugih. Ona je ispod jedne fotografije na kojoj je Mihailo pokazao mišićavo telo ostavila komentar, što je mnogima bio alarm da bi voditeljka trebalo da povede računa. 

- Mnogo ti loše - napisala je Sofija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sofija Šašić Instagram Mihailo Milutinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading