"Supruga mi donosi kese krvi..." Voja Nedeljković mora HITNO pod nož, veliki problem sa zdravljem mu remeti život, porodica mu pruža podršku! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj Voja Nedeljković uskoro odlazi pod nož zbog zdravstvenog problema.

"Supruga mi donosi kese krvi..." Voja Nedeljković mora HITNO pod nož, veliki problem sa zdravljem mu remeti život, porodica mu pruža podršku! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditelj Voja Nedeljković nedavno je na jednom događaju sa predstavnicima sedme sile podelio da ima zdravstvene probleme, koje su njegov život promenile iz korena. Naime, kako je objasnio, uskoro će morati da reši problem sa žučnom kesom, zbog čega će morati da ode pod nož. 

Zbog samog problema, voditelj mora konstantno da pazi na ishranu, zbog čega izbegava masnu hranu, žumanca, ali i mnoge druge srpske specijalitete. 

 

 

- Imam problema sa žučnom kesom, to bi moralo da se operiše, vučem to par godina i nažalost sam rigorozan oko ishrane. I kada budem to operisao, neću se prepustiti masti i čvarcima. Ljudi moraju da pripaze šta jedu. Ukapiraš sa godinama da te stigne sve te stvari, pojedi parče mesa, ali ne kilo, oči su gladne. Samo malo svest ljudska da se pomeri i biće sve okej. 

 

 

Pored toga, Voja je otkrio da i njegova supruga Maja Nedeljković, koja je inače zdravstveni radnik, tačnije transfuzijolog, učestvuje u njegovoj ishrani, ali i da mu donosi kese krvi kući. 

Republika

Foto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Voja Nedeljković biografija

 

- Ona je transfuzijolog, ona mi donosi krv u kesama. Ona neverovatno izgleda dobro, moja Maja je zaista fenomenalna - rekao je Voja za Stori. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Montenegrina

11.06.2022 06:05

kakve veze imaju kese krvi sa kamenom u žuči???