Sprečen INCIDENT u kafiću zbog Vranješa: MUVAO zauzetu devojku, pa njen DEČKO NASRNUO na njega?! Fudbaler se oglasio i otkrio ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ je navodno muvao zauzetu devojku u kafiću, pa je umalo sprečen incident!

Sprečen INCIDENT u kafiću zbog Vranješa: MUVAO zauzetu devojku, pa njen DEČKO NASRNUO na njega?! Fudbaler se oglasio i otkrio ISTINU! (FOTO)

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Ognjen Vranješ

Fudbaler Ognjen Vranješ je sklon aferama, te je isplivala jpš jedna priča iz Banjaluke iz jednog kafića gde je fudbaer navodno izazvao incident kada je, kako prenosi Srpskainfo, bio uporan da osvoji devojku koja je bila u istom kafiću.

Prema tvrdnjama izvora, Ognjen Vranješ joj je čitavo veče slao pića i pokušavao da se upozna sa njom. Devojka se navodno požalila svom dečku koji je odmah došao u kafić, nakon čega se dogodio incident.

Iako su bosanski mediji preneli vest da je fudbaler pretučen nakon što je došlo do sukoba, izvor za Telegraf tvrdi da do fizičkog obračuna nije došlo.

- Dobacivao je devojci koja je sedela do njega, ona se požalila dečku koji je odmah došao u kafić i krenuo da napadne Vranješa, ali su prisutni gosti uspeli da ih razdvoje - tvrdi izvor.

Sukob je navodno povezan i s napadom na fudbalera Sašu Kajkuta, koji je išamaran u subotu u jednom kafiću u centru Banjaluke.

S tim u vezi oglasio se i sam Vranješ na svom Instagram profilu, koji nije direktno demantovao navode, ali je poručio da mu je dosta budalaština.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Objava Ognjena Vranješa

Podsetimo, Vranješu ovo nije prva afera, pre par godina je kao bomba odjeknulo da je u žestokom intimnom odnosu sa Jelenom Karleušom suprugom njegovog kolege Duška Tošića

„Jelena i Ognjen su se često švalerisali u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje češće dolazio i 2017. godine kada je ona imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo sa pevačicinim ćerkama, Jelena im je rekla da je to njen doktor“, pričao je tada izvor blizak pevačici, a onda nakon toga su njihovi susreti postali učestaliji, te su se viđali gde god su stigli. Vranješ je objavio fotke Jelene Karleuše i prepiske, te je time stavio tačku i otkrio sve šta je bilo među njima, nakon izvsnog vremena je u sudu i sama Jk priznala sve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading