SKANDALOZNI SNIMAK sa svadbe Kaće i Gobelje UGLEDAO SVETLOST DANA: Bahata pevačica URLA na goste, STRAVIČAN potez izazvao MASOVNE REAKCIJE (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić sramnim potezom zapanjila naciju.

SKANDALOZNI SNIMAK sa svadbe Kaće i Gobelje UGLEDAO SVETLOST DANA: Bahata pevačica URLA na goste, STRAVIČAN potez izazvao MASOVNE REAKCIJE (VIDEO)

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Juče je na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića izbio skandal, kad je pevačica napravila dramu ispred Hrama Svetog Save i počela da viče na sedmu silu, do te mere da je kad su svi došli ispred hotela gde se održavalo venčanje jer ih je ona lično pozvala da dođu, naterala obezbeđenje da ih otera.

Skandal je odjeknuo daleko u medijima, ali ona se nije smirila, već je otišla korak dalje, besnela je na sopstvenoj svadbi. Skandalozni snimak koji se proširio društvenim mrežama izazvao je dodatni gnev javnosti.

Naime, Grujićeva je ulazila u crkvu, pod ruku sa ocem, dok je neko u momentu u gužvi stao na njenu venčanicu i ona je besno vrisnula iz sveg glasa "Aloo" i šokirala već prethodno iznenađene zvanice.

Njeno bahato ponašanje na sopstvenoj svadbi izazvalo je nevericu kod svih, a ova scena ostaće zapamćena

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Julija

03.06.2022 08:26

Primitivna osoba, sta jos reci.

Odgovori 18 1