KOMANDANT PONOVO U HUMSKOJ: Savo Milošević se VRAĆA na klupu Partizana?

Autor:

Sport

03.06.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moru kandidata isplivao "stari" trener, da li je Milošević rešenje za crno-bele?

KOMANDANT PONOVO U HUMSKOJ: Savo Milošević se VRAĆA na klupu Partizana?

Foto: Starsport

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana?

Čeka nas vrelo leto u Humskoj. Čelnici Partizana imaju pune ruke posla, a glavni zadatak je pronalaženje zamene treneru Aleksandru Stanojeviću, koji odlazi posle nepune dve godine rada na kormilu vicešampiona Srbije.

Iako za upražnjeno mesto šefa struke figuriraju brojni kandidati, prema pisanju "Žurnala", sve su glasniji oni koji zagovaraju povratak proslavljenog golgetera Sava Miloševića.

Stanoje je leta 2020. godine seo na klupu baš umesto nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje, a argumenti u prilog Miloševićevom povratku su višestruki. "Parni valjak" je tokom njegove ere "mleo" rivale na dopadljiv način, uključujući i Crvenu zvezdu, igrao je Evropu, ali je i vrednost fudbalera bila u konstantnom porastu. Poslednje navedeno je izuzetno značajno iz ugla finansija, pošto je kasa u Humskoj dobrano ispražnjena, pa su Partizanu prodaje igrača neophodne kako bi preživeo ova krizna vremena.

Republika

Foto: Starsport

Povratak komandanta - Milošević menja Stanojevića?

Ipak, postoji jedan veliki problem oko Miloševića, a tiče se Ljubljane. Srpski strateg je u sporu sa Olimpijom, od koje potražuje zarade koje mu pripadaju po slovu ugovora, a ukoliko potpiše za crno-bele automatski će ih se odreći. Ipak, sa Savom se nikad ne zna, a poznato je jedino da su mu emocije važnije od para, a srce sigurno vuče ka Humskoj, bez obzira na izjavu koju je dao u afektu prilikom odlaska, a u kojoj je istakao da nikada više neće raditi u srpskom fudbalu.

Osim Miloševića, kandidati da preuzmu Partizan su Marko Nikolić, Vladimir Ivić, Aleksandar Vuković, Italijan Marko Simone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran Đurđević

03.06.2022 09:31

Ne, ne i ne