GROBNA TIŠINA: Velika TUGA u Ukrajini...

Autor:

Sport

08.06.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinci doživeli "bolno otrežnjenje" na Ostrvu.

GROBNA TIŠINA: Velika TUGA u Ukrajini...

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Ukrajine

Ukrajinci nikako ne mogu da prebole poraz u finalu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo. Žuto-plavi su poraženi od Velsa u Kardifu sa minimalnih 1:0, a selektor Aleksandar Petrakov otkrio je kakva je atmosfera u nacionalnom timu nakon bolnog neuspeha.

U svlačionici je smrtna tišina - slikovito je opisao kormilar Ukrajinaca.

Njih večeras od 20 časova i 45 minuta očekuje meč 2. kola Lige nacija protiv Republike Irske u Dablinu, a selekcija će "desetkovana" odigrati taj dvoboj.

U konkurenciji za meč nisu Georgij Bušan, Taras Stepanenko, Roman Jaremčuk i Oleksandr Pihaljonok. Pitanje je da li igrati i najbolji Andrej Jarmolenko, Ruslan Malinovski, Aleksandr Zinčenko, Viktor Cigankov, Aleksandr Karavejev i Vitalij Mikolenko...

Podsetimo, tragičar susreta na Ostrvu bio je upravo Jarmolenko koji je postigao nesrećan autogol u prvom poluvremenu susreta, posle centaršuta Gereta Bejla. Ukrajina se nalazi u ratnom stanju od 24. februara, kada je započela ruska invazija, a fudbaleri nisu uspeli da obraduju naciju u ova, za njih, teška vremena...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading