Bivši dečko Tijane Em NASRNUO NA MOMKA TAMARE MILUTINOVIĆ? Muvao pevačicu, ovo su detalji! SKANDALOZNO

Autor:

Zabava

26.05.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Koljenović navodno je napravio haos u kafani.

Bivši dečko Tijane Em NASRNUO NA MOMKA TAMARE MILUTINOVIĆ? Muvao pevačicu, ovo su detalji! SKANDALOZNO

Foto: Instagram, printscreen youtube

Miša Koljenović, Tijana EM, Tamara Milutinović

Bivši dečko pevačice Tijane Milentijević, poznate i kao "Žena od sultana", muzičar Miša Koljenović, u jednom lokalu je napao fudbalera Darka Jevtića, dečka pevačice Tamare Milutinović, piše Kurir.

Incident se dogodio u noći između utorak i srede u jednoj prestoničkoj kafani kada je bubnjar pošto-poto želeo Tamari da pokloni ruže.

- Sve se desilo u sekundi. Niko to nije očekivao. Miša je prišao Tamari i njenom dečku i insistirao da joj kupi cveće. Bio je nepristojan i navalentan. Pevačici je bilo jako neprijatno zbog takvog njegovog ponašanja. Kako sam čuo, njih dvoje se poznaju, ali nisu bliski, te noći se pričalo da su se možda videli svega pet puta u životu, i to preko posao. Sve se dogodilo između dva i tri sata posle ponoći. Tamara i Darko su došli i seli za sto za kojim je ranije sedeo Sloba Radanović sa svojim kumom i menadžerom Lekom. Oni su otišli iz kafane pre nego što je došlo do incidenta - kaže izvor za pomenuti medij i nastavlja:

Foto: ATA Images

Tamara Milutinović

- Zaista je delovalo kao da se nabacuje Tamari. Fudbaler je video u kakvom je stanju bubnjar i najpre nije želeo da pravi frku. Pokušao je na razuman način da ga udalji od devojke, međutim, Koljenović se nije zaustavio. I dalje je insitirao da Milutinovićki kupi ruže. Jevtić ga je tada još jednom zamolio da se skloni od nje, ali umesto tako da uradi, on je skočio na fudbalera.

Dalji sukob je sprečilo obezbeđenje koje se tu zateklo, te su odmah reagovali i sprečili moguće posledice.

 

 

- Momci iz obezbeđenja su Koljenovića izbacili iz kluba jer su videli da je fizički krenuo na Darka, koji nije želeo probleme sa čovekom u alkoholisnom stanju. Miša se nije vraćao, a Tamara i Darko su ostali. Tamara je bila u šoku i nije mogla da veruje šta se dešava, bilo joj je baš žao jer njen partner važi za smernog dečka, koji je život posvetio sportu i vodi računa o svom ponašanju i izbegava incidente situacije.

Foto: Instagram

Miša Koljenović

Podsetimo, Miša Koljenović je široj javnosti postao poznat kada ga je pevačica Tijana Milentijević prijavila policiji zbog fizičkog nasilja, nakon čega je dobio zabranu prilaska.  

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading