Saša Joksimović MOLI ZA POMOĆ! Glumac van sebe: Sin mi je UGROŽEN, pomozite mi! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Joksimović traži pomoć za sina.

Saša Joksimović MOLI ZA POMOĆ! Glumac van sebe: Sin mi je UGROŽEN, pomozite mi! (FOTO)

Foto: ATA Images

Saša Joksimović ima trinaestogodišnjeg sina Iliju Joksimovića koji se našao i neprijatnoj situaciji i opasnosti kada mu je vršnjak tražio novac, a potom pretio metalnom šipkom.

Republika

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović

Naime, sve se desilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Saši se sin požalio na dešavanja u parku i nasilje koje trpi od vršnjaka, a Joksimović je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je maltretirao njegovog sina i njegove prijatelje.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović traži pomoć za sina

Kako razgovor sa nepoznatim dečakom nije uspeo, njegov sin sa prijateljima se ponovo našao u istoj situaciji, a glumac je odmah potražio pomoć.

- Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će "bokserom" da ga bije...i uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića,pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice...sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? - napisao je Joksimović, a komentari su bili podeljeni.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
S lavica

08.06.2022 11:09

Policija to rješava, VALJDA ZNAŠ,a ne roditelji.