Dragana Katić KONAČNO progovorila o SINU i priznala šta je MUČi: Ne bih više IZDRŽALA!

Autor:

Zabava

27.05.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić otvorila je dušu i progovorila o sinovima.

Dragana Katić KONAČNO progovorila o SINU i priznala šta je MUČi: Ne bih više IZDRŽALA!

Foto: ATA Images

Voditeljka Dragana Katić nedavno je bila u Nemačkoj kod sina Bobana Živanovića i tom prilikom upoznala njegovu novu devojku, za koju nije krila da je oduševljena, a sada je otkrila kako se osećala kada ga je videla nakon nekoliko meseci.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić o sinu

– Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca požele, i da su uspešna u tome što rade, i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno… Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca tako da mi je to bio pravi tajming da odem jer ne bih više izdržala – rekla je Dragana za Grand news, pa otkrila kako podnosi činjenicu što će uskoro možda i drugi sin odlučiti da se osamostali:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Sin Dragane Katić sa devojkom

– Nemam ja taj problem… Bojan radi već godinu i po dana, od ujutru do uveče, radi na velikim projektima… Ja sam televizijski čovek i znam kako to izgleda, to je od ujutru do uveče i ima svoje obaveze i svoja druženja, tako da sam ja na to potpuno navikla. Nakon toliko godina njihovog odgajanja i prolaska kroz sva ta tinejdžerska iskušenja, malo mi i prija da odmorim od svega toga. Sve češće se viđam sa prijateljima i kafana mi postaje druga kuća – rekla je voditeljka kroz smeh.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading