SKANDAL u Hrvatskoj! Olivera Balašević izgubila kompas, napravila HAOS na promociji knjige!

Autor:

Zabava

27.05.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Balašević napravila haos u Hrvatskoj na promociji knjige.

SKANDAL u Hrvatskoj! Olivera Balašević izgubila kompas, napravila HAOS na promociji knjige!

Foto: E-stock

Udovica Đorđa Balaševića Olivera Balašević održala je promociju svoje knjige ''Planeta Dvorište'' na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a kako prenose tamošnji mediji, promocija je prerasla u skandal, prenosi Stori.

Republika

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIĆ

Olivera Balašević

Naime, Olivera je kako se navodi posetiocima i novinarima zabranila snimanje scenskog dela programa - 45-minutnog monologa, a po dolasku je navodno imala svoje uslove uz pretnju da će prekinuti promociju ukoliko čuje foto-aparat.

Zatim je odbila da pozira sa knjigom u ruci, rekavši da joj je potrebna koncentracija za to, kao i da će na samom kraju svima izaći u susret, što se nije dogodilo.

Republika

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIĆ

Olivera Balašević napravila skandal na promociji knjige

Kada je počelo potpisivanje knjige, Olivera je ponovo odbila da se fotografiše uz objašnjenje da hrvatski mediji ružno pišu o njoj, nakon čega je nekoliko ekipa odlučilo da napusti događaj.

Zašto se Balaševićeva udovica ovako ponaša niko ne zna, mnogi pripisuju tuzi za pokojnim suprugom, kao i nervnim rastrojstvom, dok sa druge strane mnogi veruju da se radi o njenom nezadovoljstvu zbog medijskog praćenja njenih pravnih odluka vezanih za umetničku zaostavštinu Đorđa Balaševića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Olivera Balašević imala promociju knjige u Hrvatskoj

Podsetimo, Olivera je nakon smrti muzičara odlučila da zaštiti njegov lik i delo, kao i da zabrani neovlašćeno korišćenje njegove muzike. Ona je prvo pbrisala sve fotografije sa društvenih mreža sa suprugom, a potom zabranila koncerte bendova u čast Balaševiću i uklonila sve snimke posvećene njegovoj umetnosti. Kako se dalje navodi, ona je od vlasnika restorana ''Kućerda na lakat'' tražila novčanu odštetu jer je, po njenim tvrdnjama, reč o izrazu koji se prvi put pojavio u Balaševićevoj pesmi "Namćor".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Sanja

27.05.2022 14:20

Ona da nije bilo Djoleta bila bi niko i ništa dupla nula kako je nije sramota nikad ga nije ni volela samo je korist gledala to i sad radi fuj fuj

Odgovori 64 3
dr Olja

27.05.2022 14:41

Pod hitno uputiti na pregled i ustanoviti dijagnozu. Nakon toga pristupiti lečenju. Ako je moguće izlečiti je.

Odgovori 64 2
Dane

28.05.2022 14:15

Pa nije Balašević Stonsi da tako štiti njegovo neko delo. Dovest će do toga da za 10 godina kad stasaju neke nove generacije Balaševićevo delo neće značiti ništa. Možda je to i dobro i tako i treba.

Vesna

30.05.2022 20:48

Ne znam sta se drsava sa porodicom Balasevic.Unistavaju sve sto je Djole uradio. Ponasaju se divljacki i oterace sve njegove obozavatelje a sam Djole ce padti u zaborav. Mozda bi neko mogao da ih konsultuje pre nego dto ne otersju sve. On je bio sarmer, bez nekog posebnog muzickog talenta.