Karamela pustio BRADU, kad su ga videli zavladao TAJAC: Voditelj transformacijom oduševio sve, gledaju i ne veruju šta vide! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Stojićević Karamela napravio je do sada najveću promenu u njegovom estradnom imidžu!

Karamela pustio BRADU, kad su ga videli zavladao TAJAC: Voditelj transformacijom oduševio sve, gledaju i ne veruju šta vide! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedan od najpoznatijih šoumena i voditelja Goran Stojićević poznatiji kao Karamela u narodu je poznat kao estradna ličnosti koja izmami osmeh na licu. Pored urnebesnih imitacija pevačica i estradnih drugarica, Karamela je poznat po kultnoj emisiji ,,Balkanske prevare", koju je svojevremeno vodio. 

 

 

Međutim, iako je dosta zastupljen u medijima, o Goranovom životu se malo zna, s toga kada podeli neki trenutak iz svog privatnog okruženja, to bude dosta ispraćeno. 

 

 

Tako je sada na Instagram profilu napravio potpuni haos, nakon što je objavio fotografiju na kojoj je imao bradu. U ovakvom izdanju Karamelu nismo imali prilike da vidimo do sada, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

- Pustiti bradu ili ne? - napisao je Karamela komentar uz objavljujenu fotografiju. 

 

 

Ovakvo izdanje svidelo se mnogim poznatim damama, a neki od njih su pevačica Kaliopi, voditeljka Suzana Mančić, rijaliti zvezda i pevačica Saška Karan, ali i drugi. Dame su bile očarane Goranovom promenom, a nama ostaje da vidimo da li će ovo biti njegov novi imidž u javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragan

08.06.2022 14:33

Konchita - Serbian edition!

Saja

08.06.2022 19:43

Trandže.