Dragana Mirković PREVARENA! Ceo slučaj PRIJAVILA policiji, pevačica u PAKLU: Počinioci moraju biti KAŽNJENI!

Autor:

Zabava

08.06.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković na meti internet prevaranata koji su iskoristili njen lik i delo!

Dragana Mirković PREVARENA! Ceo slučaj PRIJAVILA policiji, pevačica u PAKLU: Počinioci moraju biti KAŽNJENI!

Foto: youtube printscreen

Dragana Mirković je ovih dana u epicentru skandala, te iako je iza nje duga i blistava karijera, svako malo naiđe neki skandal čiji je ona akter, a ovaj pakao nij očekivala.

Mirkovićeva se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik i delo iskoristili kako bi reklamirali preparat za mršavljenje.

Da stvar bude gora i veoma, veoma ozbiljna, marketinšku kampanju koja je sastavljena od Draganinih fotografija iz različitih perioda karijere, koje bi trebalo da ilustruju kako je izgledala pre, a i posle korišćenja ovog nepoznatog i sumnjivog preparata, dopunjuje i njena navodna ispovest o tome kako se odlučila da koristi baš ovaj preparat.

Dragana je vidno izrevoltirana iskomentarisala celu situaciju i istakla da je sve prijavili policiji: 

- Ne znam ko ovo radi, niti mogu znati. Time treba da se bave nadležne institucije jer sam ceo problem prijavila, ne samo na društvenim mrežama već i policiji - počinje velika zvezda, i dodaje:

- Nadam se da će sve biti ubrzo rešeno jer ovakva vrsta prevare je krivično delo. O maltretiranju nas koji smo u centru toga i da ne pričam. Dok počinioci ne budu kažnjeni, meni ne preostaje ništa drugo do da se borim na jedini način koji umem - demantovanjem na svim raspoloživim kanalima - završila je Dragana Mirković razgovor za Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli

08.06.2022 12:22

Neka je i treba joj uzeti,stekla je slavu zahvaljujuci Juznom Vetru i Miletu, sad ne dozvoljava da se njene pesme nadju na zvanicnom JV youtube kanalu, obogatice se Mile a ona nece imati koristi,bednica.