Pre Tonija bila je sa VODITELJEM PINKA: Bivšeg dečka Dragane Mirković svi znate, ponuda Željka Mitrovića mu je promenila život, a onda je samo NESTAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg dečka Dragane Mirković svi znate, bio je voditelj na Pinku, a evo kako danas izgleda!

Pre Tonija bila je sa VODITELJEM PINKA: Bivšeg dečka Dragane Mirković svi znate, ponuda Željka Mitrovića mu je promenila život, a onda je samo NESTAO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Dragana Mirković oduvek je važila za veliku zvezdu, iako je odavala utisak nedodirljive estradne umetnice, često je govorila o svom životu. Međutim, Dragana gotovo nikada nije pričala o svojim bivšim ljubavima, nakon što se udala za supruga Tonija. 

 

 

Međutim, početkom devedesetih godina, grupa ,,Ruž" čula se gotovo svuda, pa se desi da i daans neki njihov hit čujete na radiju. Tada je Zoran Tomašević Toma poneo sve simpatije publike, jer je bio da dobrom glasu kao jedan od najpoželjnijih frajera. Ono što mnogi ne znaju jeste da ni Dragana nije mogla da mu odoli, pa se prepustila njegovoj romansi. 

Mnogima su Dragana i Zoran na prvi pogled delovali kao „nespoj“, kako zbog načina života, tako i zbog muzičkog pravca koji su negovali, emotivna veza potrajala je nekoliko meseci. Dragana se čak pojavila u spotu za njihovu pesmu „Nemica“, sa albuma „Noćno kupanje“, koji su objavili 1990. godine.

Republika

Foto: Instagram.com/Faceboo.com printscreen

Dragana Mirković ui Zoran Tomašević Toma

 

Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas - pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje „nove drugare“.

Toma je čak devedesetih godina dobio i ponudu od Željka Mitrovića, koju nije odbio, pa je vodio muzičku emisiju na TV Pink, a radio je nakratko i kao direktor marketinga ,,Siti rekorda". Nakon toga, Zoran je spakovao kofere i napustio Srbiju, te se uputio u prekookeanse zemlje. Novinarima koji su sa njim kontaktirali pre neku godinu ispričao je da se 2011. odselio na Floridu sa suprugom Dušicom. U međuvremenu dobili su ćerku Lanu i sina Marka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading