Petar Božović danas puni 76. godina, PRVA ŽENA mu je bila jedna od NAJLEPŠIH glumica, UMRLA je prerano, a evo kako je izgledala! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Božović bio je oženjen jednom od najlepših Beograđanki.

Petar Božović danas puni 76. godina, PRVA ŽENA mu je bila jedna od NAJLEPŠIH glumica, UMRLA je prerano, a evo kako je izgledala! (FOTO)

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Glumac Petar Božović bio je oženjen jednom od najlepših Beograćanki i najistaknutijih glumica sedamdesetih godina, a mnogi je i dan danas pamte.

Republika

Foto: prntscreen/ Prva.rs

Petar Božović

Petar danas puni 76 godina, a iako se povukao iz javnog života, njegove reči o ženama i ljubavi se ne zaboravljaju. Međutim, postoji nešto što se iz njegovog života ne zna.

Marina Koljubajeva je bila prva glumčeva supruga. Studirala je na beogradskoj Akademiji za pozorište, film i televiziju u klasi Milenka Maričića, piše Jugopapir , a ostala je upamćenja po ulogama u ''Višnja na Tašmajdanu'', ''Šta se zgodi kad se ljubav rodi''. Preminula je 2004. godine.

 

 

Marina i Petar iz braka imaju sina Draška, koji je 2005. godine dobio ćerku Anđeliju, a nakon gubitka supruge, unuka je glumca učinila presrećnim.

Božović i Koljubajeva tokom svog braka, dobili su sina Draška, koji je kasnije, 2005. godine podario glumcu unuku Anđeliju, koja ga je učinila neizmerno srećnim.

Glumac je jednom prilikom govorio o svojoj supruzi i razlozima za njihov rastanak.

- Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji Neven koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo - rekao je svojevremeno glumac za Stori.

Petar Božović se ponovo oženio 2012. godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading