MITROVIĆ SLAVI: Fulam dovodi još jednog SRBINA!

Autor:

Sport

22.05.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac u jednoj sezoni Čempionšipa u Londonu će od leta imati pomoć zemljaka na terenima širom elitnog ranga engleskog fudbala.

MITROVIĆ SLAVI: Fulam dovodi još jednog SRBINA!

Foto: Starsport

Nemanja Matić i Aleksandar Mitrović svojevremeno na treningu fudbalske reprezentacije Srbije

Aleksandar Mitrović praktično je sam vratio Fulam u Premijer ligu pošto je sa 44 gola oborio rekord Čempionšipa, a klub iz Londona u elitni rang engleskog fudbala vraća se kao šampion druge lige.

"Kolibari" razmišljaju o pojačanjima u letnjem prelaznom roku, a Marko Silva, trener Fulama želeo bi da Mitru pridoda još jednog srpskog fudbalera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Silva, trener Fulama

Kako prenosi britanski tabloid "San", novi vezista crno-belih mogao bi da postane iskusni Nemanja Matić (34), koji na kraju sezone posle pet godina ide iz Mančester junajteda kao slobodan agent.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje već je boravio u Londonu pošto je igrao u dva mandata za Čelsi.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Matić

Prvo je od leta 2009. do leta 2011. godine odigrao tri utakmice i osvojio FA kup u sezoni 2009/10.

Potom se kao formirani i ozbiljniji igrač vratio u prestonicu Velike Britanije i od leta 2013. do leta 2017. godine upisao 151 nastup, uz sedam pogodaka i osvojene Premijer lige u sezonama 2014/15 i 2016/17.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Nemanja Matić

Fulam će imati veliku konkurenciju pošto je Nemanja Matić odavno na meti Rome, čiji je trener Žoze Murinjo, veliki prijatelj Srbina (trenirao ga u Čelsiju i Mančester junajtedu), ali i Atletiko Madrida i Valensije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading