POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE: Murinjo PROGOVORIO o Matiću!

Autor:

Sport

11.05.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak oglasio se o potencijalnom transferu srpskog veziste u Romu.

POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE: Murinjo PROGOVORIO o Matiću!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić i Žoze Murinjo

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić 31. juna napustiće Mančester junajted posle pet godina i postati slobodan igrač.

Iskusni vezista dovodi se u vezu sa određenim klubovima, a kako je portal Republika.rs prvi pisao, Ubljanin je na pragu dogovora sa italijanskom Romom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

"Vučica" je prvi favorit za potpis našeg asa zbog toga što je Nemanja u fantastičnim odnosima sa Žozeom Murinjom, trenerom Rimljana sa kojim je sarađivao u Mančester junajtedu i Čelsiju. 

Upravo je portugalski stručnjak u razgovoru za italijanske medije između redova potvrdio iznteresovanje za Matića i pritom se prisetio njihovog odnosa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Ne želim da pričam o drugim igračima jer smatram da to nije dobro za mene, klub i ostale igrače. Svi znaju moj odnos sa Nemanjom, jedan je od igrača koji imaju moje poverenje. Pobeđivali smo zajedno, naročito smo se borili u Junajtedu. On je fantastičan igrač, ali zbog sebe i igrača ne želim dalje da komentarišem - rekao je iskusni strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading