EKSKLUZIVNO! Tadić odlučio gde završava KARIJERU!

Autor:

Sport

27.04.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije izabrao klub u kojem će igrati sve dok ne okači kopačke o klin.

EKSKLUZIVNO! Tadić odlučio gde završava KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag i Dušan Tadić

Holandski stručnjak Erik ten Hag (52) završiće sezonu na klupi Ajaksa, ali će Amsterdam napustiti posle pet godina pošto će od jula postati novi trener Mančester junajteda. Nakon što je klub sa "Old Traforda" potvrdio dolazak čoveka koji je sa "kopljanicima" stigao do polufinala Lige šampiona u sezoni 2018/19 krenule su spekulacije koga bi iz prestonice zemlje "lala" mogao da povede sa sobom u Englesku.

 

 

Među prvima se istakao Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i velikana sa stadiona "Johan Krojf arena", ali kako ekskluzivno saznaje portal Republika.rs, od povratka popularnog Duće na Ostrvo (igrao od leta 2014. do leta 2018. za Sautempton) nema ništa!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Prema informacijama našeg portala, Srbin poštuje Ten Haga, ali želi da ostane u Ajaksu, čelnici kluba obećali su mu funkciju kada završi karijeru, ljubimac je navijača, Eredivizija je mnogo lakše prvenstvo nego Premijer liga. Takođe, Dušanu i supruzi se sviđa Amsterdam kao grad za život i ne bi hteo da menja sredinu u 33. godini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Tadić je među "kopljanike" stigao u leto 2018. godine i do sada je odigrao 190 utakmica i postigao 91 gol, a osvojio je dve duple krune (2018/19 i 2020/21) u Holandiji, kao i nacionalni Superkup 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading