OLD TRAFORD SE POKLONIO MATIĆU: Navijači KLICALI još jednom Nemanji na OPROŠTAJU, a Junajted ubedljivo slavio (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Nemanja Vidić oprostio se od dresa Mančester junajteda 6. maja 2014. godine posle osam godina na Old Trafordu. Nekadašnji kapiten "crvenih đavola" dobio je stajaće ovacije prepunog stadiona, a ista čast pripala je Nemanji Matiću osam godina kasnije.

OLD TRAFORD SE POKLONIO MATIĆU: Navijači KLICALI još jednom Nemanji na OPROŠTAJU, a Junajted ubedljivo slavio (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić

Iskusni vezista objavio je da na kraju sezone napušta Mančester junajted, a "crveni đavoli" pobedili su Brentford sa 3:0 u poslednjoj utakmici na domaćem terenu u 36. kolu Premijer lige.

Srbin je zaigrao od prvog minuta i na terenu proveo 71 minut, a trener Ralf Rangnik ga je izveo iz igre kako bi dobio ovacije celog stadiona.

Ubljanina je zamenio Fred i oko 76.000 navijača pozdravilo je aplauzom i pesmom čoveka koji je bio deo velikana od leta 2017. godine, a čak je Kristijano Ronaldo pritrčao da pozdravi odlazećeg saigrača.

Nemanja Matić je u crvenom dresu odigrao 188 utakmica i postigao je četiri gola.

Kada govorimo o samoj utakmici, za Mančester junajted pogađali su Bruno Fernandeš u devetom, Kristijano Ronaldo u 61. iz penala i Rafael Varan u 72. minutu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading