ENGLESKA NA NOGAMA: Nemanja Vidić se vratio u Mančester junajted!

Autor:

Sport

25.04.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači "crvenih đavola" oduševljeni zbog dolaska legendarnog kapitena kluba sa "Old Traforda".

ENGLESKA NA NOGAMA: Nemanja Vidić se vratio u Mančester junajted!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić

Legendarni srpski fudbaler i bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić razgalio je navijače "crvenih đavola" pošto je posle osam godina obukao dres kluba sa Old Traforda u kojem je doživeo najlepše i najveće momente u bogatoj karijeri.

Naime, Užičanin koji je od zime 2006. godine do leta 2014. odigrao 300 utakmica, postigao 21 gol i osvojio 15 trofeja kao štoper engleskog velikana odigrao je egzibicioni meč u Indiji, u Čenaju i tako obradovao veliki broj pristalica. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Zvanična stranica Mančester junajteda objavila je fotku na kojoj se nalaze Nemanja Vidić, Mišel Silvestre, Ves Braun, Luis Saha, Kvinton Forčjun i drugi, uz poruku:

- Nekadašnji igrači Mančester junajteda su se okupili u Čenaju. Legende su učestvovale u finalu programa "Zajedno igramo", koji mladima u Indiji daje šansu da pokažu svoje veštine - napisali su u objavi.

 

 

Usledili su i komentari navijača, a većina je hvalila ekipu sa fotke i legendarnog Srbina - "Mogao bi da se vratiš i zameniš ovo što imamo", potom: "Oni bi pobedili trenutnu postavu", kao i: "Vidić bi mogao pravo među 11".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading