KADA JE PRAVO VREME ZA ODNOSE? Neki to obave odmah, a neki nakon dužeg vremena, ali se većina uglavnom opredeljuje za OVAJ BROJ SASTANAKA pre kreveta

Autor:

Lifestyle

25.04.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji pravo vreme za vođenje ljubavi sa novim partnerom. Stvar je ličnog izbora, želje i osećaja kada ćete da stupite u intimne odnose – neki to čine odmah, a neki pričekaju.

KADA JE PRAVO VREME ZA ODNOSE? Neki to obave odmah, a neki nakon dužeg vremena, ali se većina uglavnom opredeljuje za OVAJ BROJ SASTANAKA pre kreveta

Foto: pixabay.com

Najčešće to rade posle petog sastanka, pokazalo je istraživanje, a evo i zašto.

Oko 5.500 samaca u Americi odgovoralo je na pitanja Match.com, koja su bila vezana za sastanke, uključujući i pitanje "nakon kog viđanja su odlučili da vode ljubav sa partnerom". Najveći broj ispitanika odgovorilo je da se to desilo nakon petog viđenja.

Republika

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Ljubavni zanos

Prema istraživanju Singles in America, 35 odsto ljudi je izjavilo da su najsrećniji bili u vezi koja je započela vođenjem ljubavi na petom sastanku, ali je čak 25 odsto muškaraca i žena izjavilo da se kod njih avantura za jednu noć na koju su bili spremni kasnije pretvorila u vezu.

Zašto posle petog viđanja?

Najveći broj ispitanika smatra da je pet viđenja dovoljno da se uvere da li je osoba s kojom hoće da podele intimu pristojna, simpatična, zabavna ili je neki mračnjak, tmurnog raspoloženja i s drugim negativnim osobinama.'Filozofski' nastrojeni, neprijatni, naporni i bezobrazni do tada su bili odbacivani.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Par

Dešava se i da do petog viđanja neko ne može da odgonetne kakav je zapravo njegov izabranik ili izabranica. A ako se to vama dogodi, zapitajte se uvek da li skriva nešto od vas. To će vam odmah dati i odgovor na pitanje da li zaista želite da budete sa nekim takvim u krevetskoj i u svakoj drugoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading