POTRESNA ISPOVEST LEGENDE JUNAJTEDA: Prodavao sam DROGU, jeo big-mek iz KANTI ZA ĐUBRE i PROSIO!

Autor:

Sport

27.04.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih ljubimaca navijača "crvenih đavola" otkrio mnoge bolne trenutke iz privatnog života.

POTRESNA ISPOVEST LEGENDE JUNAJTEDA: Prodavao sam DROGU, jeo big-mek iz KANTI ZA ĐUBRE i PROSIO!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić, Patris Evra i Rio Ferdinand

Fudbalski klub Mančester junajted tokom svoje istorije imao je veliki broj igrača koji su svojim igrama doprineli da tim osvaja što više trofeja, a neki su se urezali u srca navijača "crvenih đavola". U toj grupi je jedan od najboljih levih bekova u istoriji fudbala, bivši reprezentativac Francuske rođen u Dakru - Patris Evra (40).

Nekadašnji defanzivac je u periodu od januara 2006. do leta 2014. godine u većini utakmica delio zadnju liniju ekipe sa našim Nemanjom Vidićem, a po završetku karijere odlučio je da otkrije neke nepoznate detalje iz svog života.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Radio sam tri stvari pre no što sam počeo da igram fudbal. Prodavao sam drogu. I prosio novac ispred prodavnice - rekao je Evra i ostavio sve u čudu u studiju tokom gostovanja u novoj Bi-Bi-Sijevoj emisiji „Zamrzni strah“.

Svet to sa 13 godina...

Prošenje je bilo uobičajeno. Nekad čak i u ponoć, kada bi bacali gladne big-mekove, mi smo ih uzimali iz kanti za đubre.

24 DECE U PORODICI

Evrin otac je bivši senegalski diplomata koji je napustio njegovu majku nakon što su zajedno dobili 24 dece! Da, Patris je imao 23 braće i sestara, a dvoje su u međuvremenu preminuli.

- Kada je otac otišao, nastao je haos.

Francuski levi bek istakao je da ga je fudbal spasio, jer je bio talentovan.

Kad sam imao 17 godina, putovali smo u Italiju. Sećam se da smo stigli, sedeli smo za ručkom i donosili su nam hrabu. Otišao sam u sobu, bio sam u trenerci, nazvao sam majku i rekao: "Mama, ovde je kao u raju, ljudi nam donose hranu. Imaš dve viljuške s jedne strane, dva noža s druge". To je moja najlepša uspomena.

14 TROFEJA U MANČESTER JUNAJTEDU

Patris Evra odigrao je 379 utakmica uz 10 datih golova u dresu Mančester junajteda, a osvojio je 14 trofeja

Za kraj, momak rođen u Dakru govorio je i o zlostavljanju koje mu se dogodilo sa 13 godina od strane profesora.

- To je imalo ogroman uticaj na moj život. Sramota te je samog sebe. Kada ne veruješ autoritetima, a to je ipak bio moj profesor, ne veruješ nikome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading