Procurile TAJNE sa snimanja filma ''Zona Zamfirova'', Ćetković PRIZNAO SVE! Nastao je HAOS!

Autor:

Zabava

22.05.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vojin Ćetković otkrio je detalje sa snimanja filma ''Zona Zamfirova''.

Procurile TAJNE sa snimanja filma ''Zona Zamfirova'', Ćetković PRIZNAO SVE! Nastao je HAOS!

printscreen/youtube.com

Film ''Zona Zamfirova'' je jedan od naših najgledanijih ostvarenja, a pojedinosti sa snimanja filma i detalji koje niko ne zna, tek sada se otkrivaju i isplivavaju na površinu.

youtube prinstcreen

Vojin Ćetković

Naime, Vojin Ćetković koji je tumačio glavnu mušku ulogu, Maneta, otkriva da je morao ozbiljno da se pomuči, te je čak išao i na probe folklora.

– Šotra je u scenariju napisao za Maneta: “Vidi ovog, ovaj je pravi majstor kako igra”. Ja mu kažem: “Dobro, Šotra, kako ću ja ovo da odglumim?”, a on mi odgovara: “Idi na folklor”. I tako sam svake večeri išao na časove i to kod nekog badže koji mi je dodelio da vežbam komplikovano, starinsko kolo.

printscreen/youtube.com

Vojin Ćetković o snimanju filma

- Onda dođem posle 10 dana na snimanje i Šotra me pita: “Jesi li uvežbao kolo?”, a ja kažem: “Jesam”. Zatim Nikoli Đuričku i ostalima objasni šta treba da rade, i oni za 15 sekundi odigraju ono što sam ja 10 dana vežbao. Kažem sebi: “Nema veze, sada ću da pokidam”. I krene snimanje, i ja odigram – ispričao je Vojin u jednoj emisiji, pa dodao da je onda usledio šok:

instagram.com/vojin_cetkovic

Vojin Ćetković o Zoni Zamfirovoj

- Odem do Šotre i kažem mu: “Daj mi da vidim kako sam odradio scenu”. On premota snimak i ja shvatim da je me je snimao do grudi. Kažem mu: “Jesi li lud? Svakog dana snimam 12 sati, nekada i više, a posle toga idem na folklor. Ne znam gde sam, budim se u pet ujutru, a ti mi ne snimiš noge”. Na to će on: “Ajde, bogati, videlo bi se da ne znaš, ovako se vidi da znaš.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading