Procurile TAJNE sa snimanja filma ''Zona Zamfirova'', Ćetković PRIZNAO SVE! Nastao je HAOS!

Autor:

Zabava

22.05.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković otkrio je detalje sa snimanja filma ''Zona Zamfirova''.

Procurile TAJNE sa snimanja filma ''Zona Zamfirova'', Ćetković PRIZNAO SVE! Nastao je HAOS!

Foto: printscreen/youtube.com

Film ''Zona Zamfirova'' je jedan od naših najgledanijih ostvarenja, a pojedinosti sa snimanja filma i detalji koje niko ne zna, tek sada se otkrivaju i isplivavaju na površinu.

Republika

Foto: youtube prinstcreen

Vojin Ćetković

Naime, Vojin Ćetković koji je tumačio glavnu mušku ulogu, Maneta, otkriva da je morao ozbiljno da se pomuči, te je čak išao i na probe folklora.

– Šotra je u scenariju napisao za Maneta: “Vidi ovog, ovaj je pravi majstor kako igra”. Ja mu kažem: “Dobro, Šotra, kako ću ja ovo da odglumim?”, a on mi odgovara: “Idi na folklor”. I tako sam svake večeri išao na časove i to kod nekog badže koji mi je dodelio da vežbam komplikovano, starinsko kolo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Vojin Ćetković o snimanju filma

- Onda dođem posle 10 dana na snimanje i Šotra me pita: “Jesi li uvežbao kolo?”, a ja kažem: “Jesam”. Zatim Nikoli Đuričku i ostalima objasni šta treba da rade, i oni za 15 sekundi odigraju ono što sam ja 10 dana vežbao. Kažem sebi: “Nema veze, sada ću da pokidam”. I krene snimanje, i ja odigram – ispričao je Vojin u jednoj emisiji, pa dodao da je onda usledio šok:

Republika

Foto: instagram.com/vojin_cetkovic

Vojin Ćetković o Zoni Zamfirovoj

- Odem do Šotre i kažem mu: “Daj mi da vidim kako sam odradio scenu”. On premota snimak i ja shvatim da je me je snimao do grudi. Kažem mu: “Jesi li lud? Svakog dana snimam 12 sati, nekada i više, a posle toga idem na folklor. Ne znam gde sam, budim se u pet ujutru, a ti mi ne snimiš noge”. Na to će on: “Ajde, bogati, videlo bi se da ne znaš, ovako se vidi da znaš.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading