HAOS ZBOG MBAPEA: Francuzi SPRDAJU ŠPANCE, "PO UŠIMA" dobili i Real i Barsa, a Benzema IZVREĐAO mladog napadača! (FOTO)

Autor:

Sport

22.05.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne reakcije posle Kilijanove odluke da potpiše novi trogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom i tako ispali Madriđane koji su bili sigurni da će ga 1. jula promovisati kao svoju novu zvezdu i to u vidu besplatnog pojačanja jer mu je prethodna saradnjima sa "svecima" isticala 31. juna ove godine.

HAOS ZBOG MBAPEA: Francuzi SPRDAJU ŠPANCE, "PO UŠIMA" dobili i Real i Barsa, a Benzema IZVREĐAO mladog napadača! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbapesa dresom i brojem do koje godine mu važi novi ugovor sa Pari Sen Žermenom

Završena je možda i najveća transfer sapunica u istoriji fudbala pošto je Kilijan Mbape ispalio Real Madrid u koji je gotovo izvesno trebalo da dođe kao slobodan fudbaler 1. jula.

Na kraju, jedan od najboljih fudbalera sveta u ovom trenutku izabrao je da ostane u rodnom gradu i potpiše novi trogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

 

 

Naravno, to je bio razlog za likovanje francuskih medija, pa je tako "L'Ekip" na naslovnoj strani isprovocirao "kraljevski klub", Španiju, ali i Barselonu, iz različitih razloga.

Naime, oni su stavili fotografiju Mbapea i fudbalerki Liona uz naslov "Francuska - Španija 2:0". Prvi "gol" vezan je naravno za Kilijana, a drugi za trijumf fudbalerki Liona u finalu Lige šampiona protiv Barselone.

 

 

Ipak, to nije sve, rođeni Parižanin je poslao otrovnu strelcu na stadion "Santjago Bernabeu", a poludeo je i Karim Benzema, najbolji pojedinac u redovima "Los Blankosa".

Iskusni napadač između redova je na Instagramu mladog saigrača iz nacionalnog tima nazvao izdajicom pošto je objavio fotografiju repera Tupraka Šakura sa prijateljima.

Foto: instagram.com/ karimbenzema

 

Neki nisu u prvi mah shvatili o čemu se radi, ali reper je posle ubijen, a izdali su ga njegovi prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading