POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Marko Mišković se VRAĆA među crveno-bele, a sa njim i ČUVENI trener koji je Zvezdi doneo titulu!

Autor:

Sport

22.05.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu novi projekat.

POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Marko Mišković se VRAĆA među crveno-bele, a sa njim i ČUVENI trener koji je Zvezdi doneo titulu!

Foto: Starsport

Marko Mišković

Kruševački Napredak ovog leta izrvšiće krupne reorganizacione promene koje obuhvataju povratak Marka Miškovića na stadion "Mladost", prenose berogradski mediji. Mišković će preuzeti funkciju sportskog direktora, nakon dve godine od kada je zvanično napustio grad "pod Bagdalom", iako je u tom periodu pomagao klubu, na "neformalan" način.

Takođe, "Čarapani" će imenovati novog trenera, umesto Zorana Milinkovića, koji odlazi iz Kruševca, iako je ispunio cilj koji je glasio plasman crveno-belih u plej-of Superlige Srbije.

- Dolazim iz dela Srbije gde je običaj da se kaže – ne zamerite, ako nešto nije bilo dobro - izjavio je bivši šef struke Partizana, popularni Kiza.

Republika

Foto: Starsport

Milinković "digao sidro"

Velika Miškovićeva želja na novoj funkciji je Slaviša Stojanović, trener koji je Crvenoj zvezdi doneo titulu posle Partizanove višesezonske dominacije, a videćemo da li će uspeti da ubedi Slovenca da se vrati u srpski fudbal.

Republika

Foto: Starsport

"Napredak" sa Stojanovićem na klupi?

Podsetimo, Kruševljani su takmičenje u prvenstvu Srbije okončali na osmom mestu sa 38 osvojenih bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading