MUK DEJANA STANKOVIĆA: Šok posle pobede Zvezde u Kruševcu!

Autor:

Sport

15.05.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači šampiona Srbije ne mogu da veruju.

MUK DEJANA STANKOVIĆA: Šok posle pobede Zvezde u Kruševcu!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili još jednu važnu pobedu na putu ka osvajanju šampionske tituli od koje ih sada deli samo bod, pošto su savladali Napredak u Kruševcu.

Međutim, posle meča je javnost ostala uskraćena za izjavu šefa struke crveno-belih Dejana Stankovića, već je svoje impresije izneo njegov asistent Nenad Sakić.

Čestitao bih momcima na sjajnoj utakmici koja je bila tvrda. Nismo je vodili možda na način na koji smo planirali, ali naišli smo na veoma čvrstog protivnika i uprkos tome smo pokazali karakter i smatram da se ovako osvajaju titule. Ostala nam je još jedna utakmica, protiv Voždovca, da odigramo što bolje i proslavimo titulu - rekao je Sakić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Sakić i Nebojša Milošević

Zahvalio se i publici na fenomenalnoj podršci.

Gde god da igramo, naša sjajna publika nas bodri i sigurno da to mnogo znači našim fudbalerima. Bili su sjajni, čestitao bih i njima - podvukao je Sakić.

Svoje utiske je izneo i strateg Kruševljana Zoran Milinković.

Ne prija nam poraz, ali mislim da smo u dobrom delu meča bili dostojan rival, tražili svoje momente. Nisam video lepo situaciju kod gola, ali bio je nespretan, nesrećan, nije trebalo da ga primimo. Čestitam Zvezdi pobedu - izjavio je Milinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading