Dragana Mirković u SUZAMA: Pevačica NIJE ni SLUTILA da će je ovo ZADESITI!

Autor:

Zabava

16.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je doživela veliko iznenađenje na nastupu!

Dragana Mirković u SUZAMA: Pevačica NIJE ni SLUTILA da će je ovo ZADESITI!

Foto: youtube printscreen

 Dragana Mirković  je proteklog vikenda svojoj publici priredila spektakularni koncert  za pamćenje u Crvenki u sklopu manifestacije "Slatki dani", a na njenom koncertu ova manifestacija je briljirala i zabeležila rekordnu posetu.

Upravo na njenom koncertu ova manifestacija je zabeležila rekordnu posetu, koncert je trajao nekoliko sati, a Dragana je nizala najveće hitove, a vatromet koji je bljesnuo na kraju je uokvirio celu priču koja je ostavila sve prisutne bez daha.

U toku koncerta Dragana se rasplakala, a onda je progovorila o brojnim udarcima koje je doživela na sceni od početka svoje karijere, za Espreso. 

– Da, mene moja publika vrlo često rasplače zato što uvek nešto jako urade i u nekom pravom momentu kada npr. nisam očekivala onaj ogromni transparent na kome je pisalo "Jer naša ljubav je pesma i muzika." To je tekst iz pesme koji oni obožavaju i koji je naš neki slogan. U momentu su mi suze krenule i nisam mogla da se suzdržim, a izbegavam to, jer ne želim da nekome deluje da to izgleda patetično, ali prosto izbilo je iz mene - rekla je Dragana za Espreso pa dodala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragana Mirković

 

– Nije to stvar ponosa. Srećna sam što sam shvatila da bih ih rastužila da sam prestala da pevam. Samo to što sam ih poslušala da nastavim da pevam i jednostavno zbog njih i dan-danas postojim na sceni i samo zbog njih ne prestajem da pevam, samo zbog njih. Ti to jako dobro znaš da ne postoji drugi razlog već samo ta ogromna ljubav i to se vidi na sceni. I vidi se da ja na sceni dajem, i ne 100 posto, nego ono do koske dajem sebe, jer sam srećna što sam pobedila sebe i što ih nisam rastužila jer sada shvatam da bi bili mnogo tužni da nisam nastavila da se bavim muzikom i stvarno sam presrećna.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković

 

Zbog naziva manifestacije upitali smo Draganu da li se ona trudi da izbegava slatkiše i da li je dosledna dijetama kada odluči da možga izgubi koji kilogram.

– Iskreno, ja retko kada odolevam slatkišima i retko kada sam na dijetama. Valjda se to i vidi, ali ja to sebi mogu da dozvolim. Ja sam Dragana Mirković. Šalim se. Mene ljudi vole ovakva kakva jesam. Bilo je vreme kada sam bila mlađa i kada sam bila mršava, sada to ne moram, sada je moj glas, moja pojava, moja ljubav, moj kontakt sa publikom i sve to zajedno. A izgled čak i u mlađim danima mi nije bio presudan, a kamoli sada. Tako da ja uživam, ja sam neko ko voli da uživa u svemu, pa i u slatkišima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading