BRUTALAN ŠOK OBRT: Rudanova NASTRAŠNIJE PONIZILA KILIBARDU u emisiji, usledio ŽESTOK KONTRA-UDARAC, "POGANA BABETINA" više neće gostovati na televiziji?!

Autor:

Zabava

16.05.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon gostovanja u emisiji kod Marije Kilibarde, u kojoj je Vedrana Rudan zaprepastila javnost izjavom o voditeljkinoj intimi, tviteraši osuli paljbu po njoj!

BRUTALAN ŠOK OBRT: Rudanova  NASTRAŠNIJE PONIZILA KILIBARDU u emisiji, usledio ŽESTOK KONTRA-UDARAC, "POGANA BABETINA" više neće gostovati na televiziji?!

Foto: Printscren TV Prva

Nakon emisije u kojoj je Rudanova gostovala kod Kilibarde i žestoko je ponizila rekavši joj da je još niko nije oplodio od 25. godine dobila je novi epilog. Twiteraši su žestoko pogođeni reakcijom spisateljice napali Rudanovu i izvređali je zbog iznošenja svojih stavova, smatrajući da treba da joj se zabrani gostovanje po emisijama.

"Pogana babetina Vedrana Rudan uznemiravala je i činila da se voditeljka Marija Kilibarda oseti neprijatno jer još nije uspela da zatrudni. Možemo li se dogovoriti da poganu babetinu više ne zovemo na televizije? Nekad stvarno treba reći dosta", glasio je jedan od tvitova na ovu temu.

"Je l' Vedrana Rudan misli da je zanimljivo što ponižava voditelje, a uz to misli da joj oni ne odgovaraju jer ne znaju, a ne da su vaspitani i da neće vređati svoju gošću".

Foto: Printscren TV Prva

Vedrana Rudan i Marija Kilibarda

 

"Vedrana Rudan jednom pre 10 godina opsovala nešto u novinama, nasmejala ljude i od tad fura taj luda sam fazon iako je samo nevaspitana kobila", bila je ogorčena jedna korisnica pomenute mreže.

"Čekajte, je l' ovo medijska patka ili je Vedrana Rudan stvarno Kilibardi rekla: Ja vas gledam stvarno budalom nakon ove izjave da želite dete?", "Vedrana Rudan kaže Mariji Kilibardi da je budala što želi decu, a ima 42 godina. Žena koja pljuje po rođenoj deci, njihovim izborima sa kojima jedva razgovara. Našla se da nekom deli savete o roditeljstvu", glasili su samo neki od komentara, prenosi Kurir.

Kako je tekao neprijatan razgovor između Verane Rudan i Marije Kilibarde pročitajte u nastavku:

"Šta vas je slomilo?", upitala je Vedrana Mariju u emisiji "Sve u svemu".

"Pa na primer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma šta će ti deca" , rekla je iskreno Kilibarda.

Foto: Instagram/kilimara

Marija Kilibarda

 

"Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca?", pitala ju je spisateljica.

"Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna", rekla je voditeljka.

"Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati", rekla je Vedrana, a Marija se samo nelagodno nasejala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading