Dragana Mirković ima MILIONE, a njena ROĐENA SESTRA živi skromnim životom! Evo kako ona izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Dragane MIrković živi potpuno drugačijim životom.

Dragana Mirković ima MILIONE, a njena ROĐENA SESTRA živi skromnim životom! Evo kako ona izgleda! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković važi za jednu od najbogatijih estradnih ličnosti, što ona nikada nije isticala i kako kaže nikada joj to nije bilo važno. Ono što joj je najvažnije jeste porodica i skladan život sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom Markom i Manuleom, koji su joj višedecenijska podrška u karijeri i uopšte u životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Međutim, ono što retko ko zna jeste to da Dragana ima i rođenu sestru, koja joj je pored dece i supruga najvećapodrška i oslonac i neko ko je uvek bio tu za nju.

 

 

Dušica Krumov se ne pojavljuje u javnosti, živi mirnim životom daleko od reflektora i kamera, ali je za sestru veoma vezana iako žive u različitim državama. Jednom prilikom je bila gost u jednoj emisiji gde je otkrila pojedinosti iz njihovog detinjstva, ističući da je Dragana uvek bila posvećena, odličan đak i da se uvek isticala po talentu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading