POVRATAK LEGENDE! Partizan konačno našao trenera!

Autor:

Sport

08.06.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat naslednik Aleksandra Stanojevića!

POVRATAK LEGENDE! Partizan konačno našao trenera!

Foto: Starsport

Igrači Partizana slave gol

Fudbaleri Partizana u ponedeljak počinju pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati da prekinu niz od tri sezone bez trofeja u srpskom fudbalu.

Najveći problem po upravu crno-belih je što i dalje nisu našli trenera koji će naslediti Aleksandra Stanojevića, a ukoliko se to ne desi do početka naredne nedelje, prozivku će izvršiti Igor Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Ipak, prema saznanjima "Mozzart Sporta", deluje da je "parni valjak" doneo odluku oko toga ko će biti novi strateg u pohodu na grupnu fazu Lige Evrope i jurnjavu za tiulu sa Crvenom zvezdom.

U pitanju je ime koje se spominjalo, a sedeo je na klupi pre dve godine, a to je legendarni golgeter Savo Milošević (48).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Savo Milošević

Čovek rođen u Bijeljini je već boravio na stadionu u Humskoj ulici, ali prema dostupnim informacijama, tada je bio prijateljski, a novi sastanak će uslediti uskoro. 

Proces oko razgovora se otegao pošto je Savo boravio na Zlatiboru kao deo organizacije tradicionalnog Turnira prijateljstva, ali se vratio u Beograd i spreman je za razgovore.

Republika

Foto: Starsport

Savo Milošević

Podsetimo, Milošević je vodio Partizan od 27. marta 2019. godine do 1. septembra 2020. godine i na 67 utakmica ostvario učinak od 43 pobede, devet remija i1 5 poraza uz osvojen Kup Srbije u sezoni 2018/19.

Zanimljivo da je pre nepune dve godine Aleksandar Stanojević zamenio legendarnog golgetera na klupi crno-belih, a sada bi mogla da usledi rotirana situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading