Igraće u Novom Pazaru: Bivši as Partizana se vratio u srpski fudbal

Autor:

Sport

05.06.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

Igraće u Novom Pazaru: Bivši as Partizana se vratio u srpski fudbal

Foto: Starsport

Bivši defanzivac Partizana Periša Pešukić karijeru će nastaviti u Novom Pazaru, potvrdio je klub kraj Jošanice.

Brzonogi desni bek je već igrao na zapadu Srbije, kao pozajmljen igrač crno-belih, a sada se vraća posle epizode u redovima Iskre iz Danilovgrada.

Pešukić je u Partizan stigao na zahtev bivšeg trenera Sava Miloševića, ali u konkurenciji Nemanje Miletića nije uspeo da se nametne na desnom defanzivnom boku.

Za Parni vajak je nastupao tek u dva navrata, a sada će pokušati da pomogne Pazarcima da izbore bolji plasman nego minule sezone. Novi Pazar je uspeo da izbori opstanak u elitnom društvu tek putem plej-auta, a naredne takmičarske godine sa klupe će ih predvoditi Vladimir Gaćinović, bivši trener subotičkog Spartaka.

Podsećanja radi, Pešukić ima 24 godine, karijeru je počeo u Zeti iz Golubovaca, a pre transfera u Humsku igrao je za Rudar iz Pljevalja i podgoričku Budućnost. Dres mlade reprezentacije Đetića nosio je četiri puta, a videćemo da li će konačno uspeti da se dokaže u srpskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading