ČOVIĆ POMAGAO PARTIZANU! Sve je jasno! Grobari će mu biti zahvalni do večnosti!

Autor:

Sport

05.06.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarađivao sa Željkom Obradovićem.

ČOVIĆ POMAGAO PARTIZANU! Sve je jasno! Grobari će mu biti zahvalni do večnosti!

Foto: Starsport

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je u jutarnjem programu na "TV Prva" o odnosima sa Partizanom, pomenuvši da je on sam sarađivao sa crno-belima 1991. godine u pohodu "parnog valjka" na titulu prvaka Evrope:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ,Starsport

Nebojša Čović i Željko Obradović

- Ono što je interesantan pristup Partizana je da oni misle neprekidno da oni misle da su oni prvaci vasione. Ja nemam ništa protiv, ali nek to pokažu na terenu. Otkad sam ja došao, posle 2011. godine, odmah su počeli napadi na Crvenu zvezdu. Tada je vlast bio Boris Tadić, koji je zavrtao rukave na utakmicama Partizana. Tada je bila ambicija da se Crvena zvezda, ne samo u košarci, već u sportu uništi. Meni je bio cilj da sačuvam Zvezdu od takvih. Kao nekadašnji predsednik KSJ imao sam priliku da radim sa tim ljudima i ja sam svedok nečega kad su oni bili mladi i znam kako funkcionišu i kako se poonašaju. Imao sam prilike da radim sa Željkom Obradovićem, da sarađujem sa Partizanom kada je 1991. država 70% budžeta obezbedila Partizanu. U knjigama piše šta je taj fenomen, i kako se objašnjava taj fenomen kada ste svedok nekim ljudima odmalena. Ništa lično, ali ne dam na Zvezdu i da se Zvezda diskredituje od takvih- rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
nele011

05.06.2022 16:32

Eto ga sad,,,,Posle toliko godina-on saradjivao 1991-e...Pa sto ranije nisi rekao. Kako to da sve imate i znate...pa po potrebi objavite...Pa takve istine i ona kakana drzava sa istom kombinacijom ima. Cudna kombinacija boja...

Horizont

05.06.2022 17:18

Juda danasnjeg VREMENA !