Vujošević uoči majstorice: Budite MANGUPI i pred Delijama!

Autor:

Sport

04.06.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Partizana pohvalio kapitena Radeta Zagorca, a potom saigračima i njemu poslao poruku pred peti meč finalne serije ABA lige koji se igra u ponedeljak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Vujošević uoči majstorice: Budite MANGUPI i pred Delijama!

Foto: Starsport

Obradović i Vujošević u zagrljaju

Košarkaši Partizana razbili su u petak uveče večitog rivala Crvenu zvezdu sa 112:84 u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige i tako izjednačili na 2:2.

Poslednji i odlučujući meč, takozvana majstorica igra se u ponedeljak od od 20 časova, a domaćin će biti crveno-beli u hali "Aleksandar Nikolić".

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija odigranog u petak

Srećan zbog izdanja crno-belih u dva meča pred Grobarima bio je i legendarni trofejni trener "parnog valjka" Duško Vujošević koji je prvo govorio o neredima na tribinama.

- Odnosi se i na jedne i na druge navijače, ne mogu da razumem da se dođe na utakmicu sa idejom da se nešto baca. Ja dobro vidim na desno oko, centimetar ispod me je pogodilo - otkrio je Vujošević.

Republika

Foto: Starsport

Duško Vujošević i Zoran Savić, sportski direktor Partizana

Najbolji strateg Evrope iz 2009. godine posebno je pohvalio jednog košarkaša uz posebnu poruku za saigrača i njega.

Odlična utakmica Partizana. Retko kada želim da ističem nekoga, ali mislim da je ulazak Radeta Zagorca potpuno okrenuo tok utakmice. Ovi igrači Partizana sada treba da pokažu da su mangupi u tuđem dvorištu i da mogu ovako da igraju i pred Zvezdinim navijačima - rekao je popularni Dule.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Rade Zagorac u borbi za loptu

Za kraj, čovek kome je poslednji angažman bio u rumunskom klubu, govorio je o motivaciji.

- Mislim da su i neka dešavanja van terena povećala motivaciju do maksimuma. Ekipa je odigrala za sve čestitke. Zna se da ima još jedna utakmica, serija traje... - zaključio je Duško u razgovoru za televiziju KK Partizan uz poruku da Matijas Lesor igra sjajno tokom čitave finalne serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading