Ljubimac Grobara NAPUŠTA Partizan: Odlazi za DUPLO VEĆU platu!

Autor:

Sport

03.06.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, rešio je da ode.

Ljubimac Grobara NAPUŠTA Partizan: Odlazi za DUPLO VEĆU platu!

Foto: Starsport

Saša Zdjelar sa saigračima iz Partizana

Vezista Partizana Saša Zdjelar ovog leta će napustiti Humsku, a prema pisanju "Mozzartsport-a", karijeru će nastaviti u ekipi Tuluza, povratnika u francusku Ligu 1.

Zlatni Orlić sa Novog Zelanda godinama predstavlja udarnu iglu na sredini terena, a svojom borbenošću i požrtvovanjem stekao je naklonost Grobara. Zdjelar u ugovoru ima opciju da ode iz Beograda za 500 hiljada evra, a u Francuskoj bi dobio i duplo veću platu. Srbin u Partizanu trenutno zarađuje nešto preko 300 hiljada evra, dok mu "ljubičasti" nude skoro duplo više.

Republika

Foto: Starsport

Duel Zdjelara i Kataija na Večitom derbiju

U slučaju sve izvesnijeg odlaska Zdjelara, vicešampion Srbije će imati pune ruke posla ovog leta, s obzirom na činjenicu da će tim morati biti potpuno rekonstruisan kako bi bio kadar da uđe u borbu za titulu sa Crvenom zvezdom, odnosno da izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope ili Lige konferencija.

Podsećanja radi, Zdjelar (27) crno-beli dres nosi već četiri godine, a osim francuskog kluba silno ga želi švedski Malme, koji sprema novi napad na Ligu šampiona. Ipak, srpski vezista namerava da se okuša u "Ligi petice", pa se čini da će naredna stanica u njegovoj karijeri biti baš Tuluz...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading