GROBARI TUGUJU: Zvezdaš za SITNU lovu odvodi jednog od NAJBOLJIH fudbalera Partizana!

Autor:

Sport

31.05.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani pred Partizanom.

GROBARI TUGUJU: Zvezdaš za SITNU lovu odvodi jednog od NAJBOLJIH fudbalera Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol

Partizan je pre nekoliko dana ostao bez trenera, a uskoro bi mogao da ostane i bez jednog od svojih najboljih fudbalera.

Naime, prema pisanju Aftonbladeta, uglednog medija iz Stokholma, sjajni vezista crno-belih Saša Zdjelar nalazi se na meti švedskog velikana Malmea.

Malme od ove sezone predvodi bivši pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi Miloš Milojević, koji je imao dosta prilike da se uveri u kvalitete nekadašnjeg fudbalera Olimpijakosa.

Republika

Foto: Starsport

Saša Zdjelar u društvu Sameda Baždara

Zdjelarima veliku želju da zaigra u nekoj od liga petica, ali ponuda iz Malmea, koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona je i te kako primamljiva.

Njemu ugovor sa crno-belima ističe narednog leta, pa je ovo poslednja šansa da klub iz Humske zaradi nešto na ime transfera. U pitanju je cifra od svega 500.000 evra, koja je dogovorena kada je Zdjelar spasao Partizan plaćanja penala Olimpijakosu u proleće 2021. godine.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se Zdjelarov transfer u Švedsku i ostvariti, a pred crno-belima je težak posao da mu nađu dostojnu zamenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading