VEČITI RAT! Zvezda i Partizan hoće istog STRANCA, cena 3.000.000 evra!

Autor:

Sport

31.05.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli i crno-beli u ofanzivi u letnjem prelaznom roku.

VEČITI RAT! Zvezda i Partizan hoće istog STRANCA, cena 3.000.000 evra!

Foto: Starsport

Detalj sa 167. Večitog derbija

Beogradski večiti rivali u novom ratu! Gledali smo četiri susreta Crvene zvezde i Partizana u tek završenoj sezoni u srpskom fudbalu, a crveno-beli su bili uspešniji sa dve pobede uz dva remija sa crno-belima u Superligi Srbije i nacionalnom Kupu.

Juče ste na našem portalu mogli da čitate da se klub sa Marakane interesuje za brazilskog štopera Rodrigaa (26) iz ruskog Sočija, a sada mediji u ovoj zemlji javljaju da je za njega zainteresovan i tim sa stadiona iz Humske ulice.

Republika

Foto: Starsport

Rodrigao i Sejbuda Suma u duelu na utakmici Partizana i Sočijaa

Kako prenosi "Metaratings", jedan od večitih rivala poslao je prvu ponudu od tri miliona evra.

Ovaj portal podseća i da je defanzivac bio na meti Spartaka iz Moskve, ali su se na kraju predomislili i angažovali Maksimiiljna Korfija iz belgijskog Sent Trudena.

Zvezda Rodrigaa vidi kao zamenu za Strahinju Erakovića za koga su interesovanje pokazali Zenit i Dinamo Moskva. Njegov ugovor sa ruskim klubom važi do leta 2023. godine - stoji u tekstu.

Zvanično, Soči za centralnog beka traži tri miliona evra, ali ukoliko FIFA donese odluku da stranci mogu da napuste Rusiju uz minimalno obeštećenje, posao će za Beograđane biti poprilično olakšan.

Rodrigao u tek završenoj sezoni odigrao 31 utakmicu, postigao tri gola i upisao jednu asistenciju, a igrao je protiv Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija kada su crno-beli prošli dalje posle penala u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading