DODIK ČESTITAO VUČIĆU: Pod tvojim vođstvom Srbija je postala regionalni lider!

Autor:

Vesti

31.05.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH i predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na polaganju zakletve i početku drugog mandata predsedničke funkcije.

DODIK ČESTITAO VUČIĆU: Pod tvojim vođstvom Srbija je postala regionalni lider!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Dodik

Nakon polaganja zakletve reizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na Tviteru mu se obratio i Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH i predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata. 

- Čestitam @avucic polaganje zakletve za predsjednika Srbije, koja je mudro izabrala tvoje vođstvo po drugi put. Taj izbor ohrabruje i obavezuje, ali nijednog trenutka ne sumnjam da ćeš je voditi odlučno i mudro za dobrobit građana Srbije i Srba - napisao je Dodik na zvaničnom Tviter nalogu. 

 

 

On je takođe dodao da Srbija ima sreću da ima takvog lidera ispred sebe i da pod Vučićevim vođstvom prerasta u regionalnog lidera. 

- Pod tvojim vođstvom Srbija prerasta u regionalnog lidera i želim da istraješ čvrsto na tom putu za dobrobit srpskog naroda!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading