LETE MINISTRI, DIREKTORI, LOKALNI ŠERIFI! Kadrovsko provetravanje na svim nivoima: SVE SE MENJA IZ KORENA, BIĆE MNOGO IZNENAĐENJA!

Autor:

Vesti

26.05.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo leto mnogim političarima, državnim činovnicima, lokalnim šerifima biće i te kako vruće jer će u julu ostati bez fotelja. Već se znoje mnogi direktori javnih preduzeća, ali i ministri, državni sekretari, pomoćnici za koje neće više biti mesta u Nemanjinoj 11.

LETE MINISTRI, DIREKTORI, LOKALNI ŠERIFI! Kadrovsko provetravanje na svim nivoima: SVE SE MENJA IZ KORENA, BIĆE MNOGO IZNENAĐENJA!

Foto: ST/V. LUKIĆ

- Gotovo sve se menja. Biće iznenađenja na svim nivoima - od Vlade do raznih institucija. Pred nama su teška vremena, potrebni su nam ozbiljni, vredni, stručni, energični ljudi, puni entuzijazma. Izvesne su smene direktora velikih državnih sistema, ali i direkcija, uprava, agencija - priča upućeni sagovornik Srpskog telegrafa. 

VIŠE DISCIPLINE 

Upravo o tome govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je najavio da će u narednih mesec do mesec i po biti mnogo promena na svim nivoima, uz poruku da mora više da se radi, te da nedodirljivih nema: 

- Uvodićemo red, biće više discipline. Radićemo naporno, sredićemo svoje redove. Promenićemo mnogo toga. I u Vladi i oko Vlade, i u raznim organizacijama, institucijama, institutima i u svemu drugom. I onaj ko ne želi da se bori za zemlju, ko ne želi da se bori za klas žita, ko ne želi da se bori za jednu glavu suncokreta, nemoj da se bavi državnim poslom. Idite lepo na more, produženi boravak na moru, ostanite tamo do decembra, ako hoćete, uživajte, radite šta hoćete. A onaj ko hoće da se bori za zemlju, on će imati mesto i moći će da radi.  

Republika

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Vladimir Đukanović

ROĐENI U FOTELJI 

On je, upitan da li su se neki umorili, odgovorio da će svi reći da nisu i da još nije čuo nikog da kaže da nije više u mogućnosti da odgovorno obavlja posao.

Čovek bi, međutim, kako je dodao, trebalo da zna limite. Ukazao je i na problem dugovečnosti pojedinih direktora javnih preduzeća uprkos izostanku rezultata.  

- Mnogi misle da su rođeni u preduzećima i da oni ne mogu da budu zamenjeni, da su tu 15, 20 godina i da taj posao niko drugi ne ume da radi. I onda je grčka tragedija ako budu promenjen - kazao je i dodao da postoje tek jedan ili dva čoveka koji su dugo u preduzećima i dobro rade svoj posao. 

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović kaže za Srpski telegraf da podržava najavljene velike promene: 

- Predsednik ima moju punu podršku. Samo napred. I samo udri!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Neko tamo

26.05.2022 06:44

Samo udri Predsedniče,kreni od temelja

Odgovori 14 0
Aleksandar

26.05.2022 07:30

Na svim kadrovima treba dovesti ljude koji zele da rade za nasu zemlju!

Železničar

26.05.2022 08:10

Neka prvo krene od železnice, 80% je nepismenog rukovodećeg i administrativnog kadra, sa kupljenim falš diplomama ! Ako država hoće bolju železnicu mora počistiti "dokucane kadrove" na svim nivoima i zaposliti mlade, svestrane i obrazovane akademce !

Odgovori 10 1
Pera

26.05.2022 11:33

@Železničar - Uhapse generalnog direktora železnica osude na kaznu zatvora a njegovi puleni koje je postavio na rukovodeće pozicije i dalje vedre i oblače železnicom, tragedija u 101 činu 🤬