LICIMERJE JEREMIĆA NE ZNA ZA GRANICE: Otvoreno optužio Dodika za secesiju!

Autor:

Vesti

25.05.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na bosanskoj mreži FTV gostovao je Vuk Jeremić, gde je ponovo upućivao neosnovane provokacije Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću.

LICIMERJE JEREMIĆA NE ZNA ZA GRANICE: Otvoreno optužio Dodika za secesiju!

Foto: youtube.com/N1

Vuk Jeremić, opozicionar prve klase, koji redovno pokušava svojim izjavama da destabilizuje zemlju i ospori prosperitetnu politiku predvođenu Aleksandrom Vučićem, ovog puta je krenuo i na naše dobre komšije i direktno napao Milorada Dodika, otvoreno spekulišući da on ima secesionističke namere u politici koju vodi. 

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Rade Prelić

Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić

 Jeremić godinama unazad pokušava da se istakne kao bitna politička ličnost opozicije, ali njegove reči svima su asocijacija na licimerje i malverzaciju. Svaka njegova izjava je izgubila svaki kredibilitet, te tako i ova predstavlja još jedan u nizu neuspelih pokušaja da se domogne kamere i javnosti. 

Iako je svima jasna politička situacija naše zemlje  i sa kakvim se pritiscima suočava u ideji da ostane nezavisna od uticaja drugih zemlja kada je u pitanju rat u Ukrajini i uvođenje sankcija Rusiji, Jeremić tvrdi da nije čuo da postoji ijedan pritisak sa Zapada na našu zemlju, a oni su itekako otvoreni i svima jasni. 

Foto: Printscren

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

- Mi odudaramo od Evrope - izjavio je Jeremić. 

Njegova navođenja padaju u vodu, jer postoje jasni stavovi zvaničnika iz Evropske Unije, kao i lidera evropskih zemalja sa kojima Srbija održava dobre bilateralne odnose.

- Ja nisam nikakav fan Milorada Dodika, ja bih bio začuđen da je on išta uradio, a da se pre toga nije konsultovao sa Vučićem - naveo je on. 

Ovakvim nastupima šalje direktne neprijateljske stavove svoje stranke, čime pokušava da oslabi prijateljstvo srpskog naroda u Srbiji i Republici Srpskoj, koje je postalo samo jače i nikada stabilnije otkada su Dodik i Vučić zajedničkim partnerskim iniciranjem naš narod doveli do kvalitetnog i prosperitetnog života. 

Postavlja se pitanja, do kada će Vuk Jeremić, glumeći žrtveno jagnje, narodnog heroja i borca za ljudska prava pokušavati da destabilizuje politiku ne samo Srbije, već i Republike Srpske, u nadi da će se domoći vlasti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading